Förslag på besöksmål

Förslag på besöksmål

Vi i styrelsen för sällskapet för restaureringskonst håller nu på att sätta ihop kalendern för besök för andra halvan av året 2023 och första halvan av 2024.
Vi önskar din hjälp som medlem att föreslå besöksmål för denna period i Sverige. Gärna förslag där du själv har kontakter och kan visa objektet/miljön eller känner någon annan som kan visa det och själv kan ta på dig att vara med på visningen. Är du osäker på om det går rent praktiskt så kolla lite först själv, för att ringa in när det skulle kunna vara aktuellt i tid på året. Vi har inga begränsningar om veckodagar eller tider, föreningen består av många olika medlemmar. Vissa kan en vardag, andra föredrar helger, variation är vägen fram för att passa så många som möjligt. Och hör gärna om det går bra att göra en repris av besöket om det skulle vara populärt och bli fullbokat fort. Att återanvända besök är ett sätt att få fler besök i kalendern och skapa ett så stort värde för oss i föreningen.

Styrelsen bistår med administration kring eventet, såsom information på hemsida, hur betalning tas in,
samt i mån av att miljön/objektet finns i närheten av Stockholm även närvaro vid besöket.

 

Eftersom vi är en ideell förening så är tacket för att visa ett objekt en ganska modest gåva, bok eller dylikt.

Det finns dock möjlighet att besöka objekt som behöver inträde genom att genomföra lite större anmälningsavgifter i samband med besöket, tex om inträde krävs eller om den som visar objektet vill ha betalt.

Hör av dig med inspel till info@sallskapet.eu

 

Med detta önskar vi också en trevlig sommar för alla medlemmarna.

 

/hälsar styrelsen för Sällskapet

Kommentarsfunktionen är endast öppen för medlemmar.