Torsdag 13 juni ‐ lördag 15 juni

I vår när sommaren är i antågande tar vi tåget söderut för att bekanta oss med ett stort antal av Helgo Zettervalls genomförda verk i Malmö, Lund och Skara.

Vi startar sent med nattåg den 13/6 kl. 23.09 från Stockholm och ankommer Malmö den 14/6 kl. 06.55. Frukost på Malmö C och sen med buss till Malmö rådhus, Räng, Håslöv och Svaneholms slott där vi har en gemensam lunch på slottet. Därefter buss till Björntorps slott och vidare till Lund. På em. blir det guidad promenad i Lund för att se ca 10 objekt, bl. a. Allhelgonakyrkan, Zettervalls eget hus, Universitetshuset, Domkyrkan, Läroverket m.fl. På kvällen gemensam middag och övernattning på hotell i Lund. Lördag tar vi tåget från Lund på fm och ankommer till Skara kl. 14.08. I Skara besöker vi Allmänna läroverket och Skara domkyrka och därefter tåg kl. 18.18 mot Stockholm. Efter många intryck och förhoppningsvis en givande resa beräknas vi vara i Stockholm kl. 21.32.

Till vår stora glädje är Anders Bodin med på resan och kommer att vara vår guide vid besöksmålen.

Kostnad för resan inkl. alla tågresor med 3‐bädds sovkupé den 13/6, bussresa och gemensam lunch på Svaneholms slott samt övernattning på hotell med frukost den 14/6, är 2900 kr. Finns några enkelrum och kostar då 400 kr extra.

Max antal deltagare 25.

Anmälan görs till johan.ahnborg@aop.se senast fredag den 3 maj. (Obs! Ange om du önskar enkelrum. Ange om du tar dig till Malmö respektive från Lund på egen hand, d.v.s. utan gemensam tågresa, så drar vi av den kostnaden).

Planeringsgruppen Anders Bodin, Max Laserna, Johan Ahnborg